Sākums » 2010 » Decembris » 23 » Melnais humors
10:56 PM
Melnais humors

Uz ielas blakus prostitūtai apstājas džips, vīrietis pa pavērtu logu uzjautā: – Ko dari par 10 latiem? – Visu! – Ok, kāp iekšā – palīdzēsi mājai betonēt pamatus!

Notiesātais izbēg no cietuma. Cietuma priekšnieks visur izsūta bēgļa fotogrāfijas: pretskatā, profils no labās puses, profils no kreisās. Nākamajā dienā no tuvākās mazpilsētas ziņo; – Fotogrāfijas saņēmām. Visi trīs noziedznieki nošauti aizturot. [ ?]

Trīs dāmas- brunete, sarkanmate un blondīne- meitu mātes sarunājas. Brunete: -Es izskatīju savas meitas mantas un atradu cigaretes. Es nevarēju iedomāties, ka mana meita smēķē! Sarkanmate: – Es caurlūkoju savas meitas mantas un atradu tur liķiera pudeli. Es nevarēju iedomāties, ka mana meita dzer! Blondīne: – Es arī caurlūkoju savas meitas mantas. Es atradu prezervatīvu paciņu. Es nevarēju iedomāties, ka manai meitai ir penis…

Smilšu kastē sēž maza meitenīte un kautko ēd. Garāmgājējs, to ieraugot, vaicā: -Meitenīt! Ko tu tur ēd??? Meitenīte, zvērīgā balsī atbild: – NEZINU! PATS ATSKRĒJA!!!

Stāv ielas malā policists un briesmīgi lamā 8 gadīgu puisīti.
Garām iet onkulītis,galīgi sašutis:
- Kā jūs tā varat tā runāt un ar tādiem vārdiem? Jums tak jābūt visiem par piemēru!!!
- Es to vienkārši vairs nevaru izturēt! Un ko jūs darītu? Viņš jau trešo dienu nāk pie manis un īd: policista kungs, pārguliet ar manu sunīti, nu lūdzu, es tā gribu policijas suni!!!

Karaļa galmā notiek sacensības šaušanā ar loku.
Pirmais sacensības sāk kāds sudraba bruņās tērpts bruņinieks – nu vienkārši spīd un laistās. Šamais paņem bultu un loku un sāk tēmēt. Pretī viņam stāv kāds galīgi nobijies zemnieks ar ābolu uz galvas. Nu un šis izšauj un trāpa tieši ābolā.
Šāvējs pagriežas pret karali, dziļi paklanās un saka:
- I`m Sir Lancelot.

Nākošais nāk zelta bruņās tērpts bruņinieks – arī spīd un laistās.
Izņem zelta loku un zelta bultu un sāk tēmēt. Izšauj un trāpa tieši iepriekšējās bultas galā. Nu arī šis pagriežas pret karali, dziļi paklanās un saka:
- I`m Robin Hood.

Bet, tad nāk kāds pavisam vecs, noskrandis, līku muguru, sakropļotu seju, ar līku loku un līkām bultām vīrelis. Ilgi nedomādams, viņš izšauj un trāpa tieši zemnieka sejā. Tas nokrīt, un visapkārt izšļakstās asinis. Vīrelis mazliet ieliecas savos ceļos un saka:
- I`m…sorry!

Pensionārs kādudien sadomā piezvanīt saviem draugiem, izskraida vai pusi Rīgas un nekā – visās būdiņās telefona aparātiem norautas klausules. Pensionārs nu paliek briesmīgi pikts un lamājas: – Vot, kretīni tādi! Pieķeršu kādu vainīgo, kas klausules norauj – tūlīt pat rokas atraušu! …Un pretī viņam nāk jauneklis ar mobilo telefonu…


Kategorija: Joki | Skatījumu skaits: 883 | Pievienoja: anddam | Birkas: melnais humors | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]